Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Do vitke postave brez celulita

Do vitke postave brez celulita
Kombinacija edinstvene proti celulitne liposomske kreme CreaLite in kapsul Hitozan, ki imajo sposobnost vezanja maščob v višini 6-8 kratne lastne teže!

Krema proti celulitu in pomarančni koži:
Anti-celulitna revolucija

CreaLite Plus je edinstvena, proti celulitna liposomska krema ki vsebuje visok odmerek kofeina (2%) v posebej prirejenem nosilcu. Kofein odstrani iz celic vodo in hkrati zavira delovanje encima. Tako pride tudi do reduciranja teže. S tem se pomanjšajo povečane maščobne celice, ki nastanejo pri celulitu, koža deluje spet bolj gladko in napeto.

CreaLite Plus je prva vrhunska dermatološko preizkušena krema zoper celulit, ki temelji tudi na kliničnih študijah "Evidence-Based".

Hitozan kapsule za vitko postavo
Molekule hitozana vežejo nase maščobe, pri čemer nastaja gelu podobna snov, ki se zaradi svoje neprebavljivosti izloči iz telesa. Hitozan se tako v želodcu veže na maščobe še preden se začne presnova in tako prepreči njihovo absorbcijo v prebavnem traktu.

Ker ima HITOZAN sposobnost vezanja maščob v višini 6-8 kratne lastne teže, se ga zelo pogosto priporoča kot nadvse učinkovito prehransko dopolnilo pri različnih dietah, še posebej pa PRED ALI OB UŽIVANJU MASTNE IN VISOKOKALORIČNE HRANE!

Komentarjev (0)

Komentar
Ime:

E-mail:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2019