Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Čudovito nežna koža

Skrivnost nežne in prožne kože leži v pravilni negi. Suha in občutljiva koža potrebuje zlasti pri psoriazi in neurodermitisu obilo vlage in maščobe, da ponovno zažari v vsej lepoti in nežnosti. Če se koža dobro počuti, je enakomerno rožnate barve, učinkuje sveže in prožno. Lahko bi rekli, da kar izžareva zdravje.

Na žalost niso vsi ljudje obdarjeni z tako kožo. Pri mnogih namreč njihov največji organ pade iz ravnovesja, koža postane suha, raskava in groba, mogoče celo razpokana. V izjemnih primerih lahko takšna koža močno srbi in postane luskinasta. Ljudje s suho kožo, zlasti tisti, ki imajo psoriazo ali neurodermitis, morajo posebej paziti, da se jim koža še bolj ne izsuši. Da se to ne zgodi, je nujno kožo redno oskrbovati z dovolj maščobami in vlage.

Čiščenje in nega
Koža bo ostala zdrava le, če bo redno čiščena in oskrbovana. Za čiščenje vedno uporabljamo toplo vodo in blagi gel za tuširanje, da ne bi prizadeli kožne zaščitne obloge.

Pomembno za suho kožo!
Po vsakem umivanju moramo takoj spet koži vrniti izgubljeno vlago in maščobo! To najboljše opravimo s »CREALINOL« kremo, ki je bila razvita posebaj za suho kožo.
Za razliko od konvencionalnih krem, CREALINOL vsebuje izključno le naravne maščobne sestavine biološke pridelave (Demeter R – kvaliteta).
Poleg tega krema vsebuje še visokovredno linolno kislino – večkrat nezasičeno maščobno kislino, ki jo najdemo sicer v vsaki zdravi koži. Linolna kislina ščiti kožo pred vodo in hkrati predstavlja ključno snov pri obnovi kože. (povrhnjica se normalno obnavlja vsake štiri mesece)
Nenazadnje »CREALINOL« ne vsebuje nobenih maščob, ki izhajajo iz surovih olj, ne vsebuje vazelina in ne parafina. Je naravna »cocktail krema« za najvišje zahteve vaše kože.

Komentarjev (0)

Komentar
Ime:

E-mail:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Ključne besede: Koža, biološka, ceralinol, nega,
Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2019