Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Sadni čaj

Sadni čaj

Sadni in sveži, s polnim okusom in brez teina so na kratko opisani Oasis sadni čaji. Najkvalitetnejše biološko pridelano sadje izbranih okusov se skrbno prideluje in predeluje ter tako tvori osnovo za okusne Oasis čaje. S pomočjo zelišč in začimb kot naravnih okusov pa se ustvarja le čudovita harmonična aroma.
Najprimernejša osnova, ki daje čaju zelo prijetno zasnovo in ga tudi naravno osladi, so koščki jabolk, sušeni in pripravljeni po receptih naših babic. Dodatek hibiskusa daje čaju izrazito rdečo barvo in osvežilno noto, pomarančni olupki pa le še zaokrožijo okus in barvo čaja.
Pri proizvodnji Oasis čajev dosledno sledimo načelu, za svoje stranke proizvajati biološko kontrolirane izdelke, saj menimo, da lahko samo z ekološko proizvodnjo pripravimo neoporečna živila, ki imajo pozitiven vpliv na zdravje in okolje. Oasis sadne čaje lahko tako brezskrbno uživate.
Ob klasičnih sadnih čajih Vam ponujamo tudi okusne čaje, ki vsebujejo poleg sadja tudi zelišča in začimbe, ki pogosto dajejo čaju posebno aromo, barvo in polni okus.
Okusite torej svežino in aromo sadja, ki jih ponujajo Oasis sadni čaji, ki so preprosti za uporabo in primerni za vse člane družine in vsakega posebej.

MEŠANICE ČAJEV
Narava
Okusite naravni sadni čaj. Popolnoma čist – brez dodanih arom.
Sestavine: koščki jabolk, cvetovi hibiskusa, šipek in olupki pomaranč iz kontolirane biološke pridelave.

Udobje
Nežno sladek, s prikupnim svežim vonjem. Ta sadno-zeliščna mešanica je dober spremljevalec domačih družabnih uric. Brez dodane arome. Tudi ohlajen je odličnega okusa.
Sestavine: koščki jabolk, šipek, koščki cimeta, cvetovi hibiskusa, narezana meta, olupki pomaranč in koščki ingverja iz kontrolirane biološke pridelave.

Jutranja dežela
V sveži harmonični uravnoteženosti deluje sadno-zeliščna mešanica prijetno mehko. Rahlo lahko zaznamo okus cimeta, ki daje čaju blagost in milino. Čudovit čaj za dolge jesenske in zimske večere. Pije se lahko tudi kot ledeni čaj.
Sestavine: koščki jabolk, cvetovi hibiskusa, koščki hrušk, koščki ananasa, sladki koren, in koščki cimeta iz kontrolirane biološke pridelave.

Molte Grazie
Sveža sadna nota, ki se z vonjem cimeta nežno prikupu ter ustvarja popolno harmonijo okusa in vonja. Čudovito je videti pisano mešanico, ki je sestavljena iz mandeljevih lističev in listov plavice. Čudovit čaj, ki ga ljubim ljudem lahko podarimo za darilo.
Seatavine: koščki jabolk, cvetovi hibiskusa, šipek, fino rezan cimet, olupki pomaranč, listi mandljevca in cvetovi žitne rože iz kontrolirane biološke pridelave.

AROMATIZIRANI ČAJ
Otroški čaj
Polsladek blag sadni čaj za velike in male otroke. Polnosaden in sladek. Sestavljen je iz blage sadne mešanice z dodatkom vanilije. Slastno!
Sestavine: koščki jabolk, šipek, cvetovi hibiskusa, olupki pomaranč, cvetovi žitne rože in naravna aroma iz kontrolirane biološke pridelave.

Jagodni urok
Sadno sladko in nežno trpko. Z različnimi aromami. Sestavine: koščki jabolk, cvetovi hibiskusa, šipek, olupki pomaranč in naravna aroma iz kontrolirane biološke pridelave. Družina Eksotičen sadni čaj za vso družino z blago sadno aromo.
Sestavine: koščki jabolk, šipek, cvetovi hibiskusa, olupki pomaranč in naravna aroma iz kontrolirane biološke pridelave.

Pesem ognja
Z večno cimetovo in mandljevo aromo. Slasten napitek za udobne ure pred kaminom.
Sestavine: koščki jabolk, šipek, cvetovi hibiskusa in olupki pomaranč iz kontrolirane biološke pridelave ter naravna mandljeva aroma.

Zimsko sonce
Posebej blag zimski čajs priljubljeno aromo ter izbranimi zimskimi zelišči.
Sestavine: koščki jabolk, šipek, cvetovi hibiskusa, olupki pomaranč, koščki cimeta, klinčki in naravna aroma iz kontrolirane biološke pridelave.

Poletna noč
S svojimi nežnimi limoninimi olji je odličen preganjalec žeje – ne samo poleti. Kapljica limoninega soka, ojača aromo.
Sestavine: koščki jabolk, šipek, cvetovi hibiskusa in žitne rože ter olupki pomaranče iz kontrolirane biološke pridelave. Dodana naravna aroma!

Vir: www.caj.si

Komentarjev (0)

Komentar
Ime:

E-mail:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2019