Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Rooibos čaj

Rooibos čaj

Južna Afrika ~ dežela v kateri je sonce intenzivnejše, kjer je nebo bolj modro in življenje bolj življenjsko. Tako zanimiva kot je opisana pokrajina je zanimiv tudi njen nacionalni napitek Rooibos (rdeči grm). Rooibos (Aspalathus linearis) pripada skupini Leguminos in uspeva izključno na področju cedrinih gorovij v delu jugozahodne Afrike. To je pokrajina v kateri so klimatske razmere za rastlinski svet več kot idealne, Bušmani so že pred več kot 600 leti Rooibos tukaj pripravljali kot čajni dnevni napitek in tako pričeli z razvojem pridelave čaja na tem področju.
Rooibos čaj lahko uživate ne glede na čas podnevi ali ponoči, saj čaj ne vsebuje teinov in je enostavno povedano okusen. Rooibos čaj vsebuje izjemno malo čreslovin in je zaradi tega oslajenega, prijetnega okusa zakar je seveda priljubljen tudi med otroci. Roobos čaj je eden izmed čajev, ki odlično blaži žejo in ga tako v južni Afriki uporabljajo že dojenčki v večini tam naseljenih plemen, kot tudi odrasli, ki si z njim lajšajo žejo nenehnega sonca.

Rooibos Natur
Južnoafriška nacionalna pijača z aromatičnim okusom. Sestavine: rooibos iz kontroliranega porekla.

Vanilija Premium
Zaradi nežne vanilijeve arome je ta roibosu absolutno primeren, da ga pijemo ob različnih slovesnostih. Uporabljate ga lahko z mlekom ali smetano.
Sestavine: Rooibos (rdeči grm) čaj z naravno aromo iz kontrolirane biološke pridelave.

Levja taca ~ otroški čaj
Priljubljena jagodno-vanilijeva aroma vpliva na to, da je ta čaj pravi prijatelj velikim in malim otrokom. Idealen je za darilca, za tiste ljudi, ki so vam blizu.
Sestavine: Rooibos (rdeči grm) čaj in cvetovi žitne rože z naravno aromo iz kontrolirane biološke pridelave.

Vir: www.caj.si

Komentarjev (0)

Komentar
Ime:

E-mail:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2019