Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Nupo prehrana

 

NUPO PREHRANA - ZNANSTVENO NAJBOLJ PODPRTA PREHRANA NA SVETU ZA ZNIŽANJE TELESNE TEŽE V ZELO NIZKI ENERGIJSKI DIETI

Nupo prehrana je letošnja novost na slovenskem tržišču, na Danskem pa uživa več kot 30 letno tradicijo z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študijah. Le-te zagotavljajo uporabniku najbolj kakovosten produkt in rezultate v znižanju telesne teže, ki jih pričakujejo. Nupo Dietni Shake in Nupo Dietne Juhe so tako znanstveno najbolj preizkušena in podprta prehrana na svetu za znižanje telesne teže za uporabo v zelo nizko energijskih dietah (>800 kcal) kot edini vir prehrane ali v nizko energijskih dietah (1200 kcal) v kombinaciji z ostalimi živili.

FILOZOFIJA NUPO PREHRANE

Temelji na 4 stebrih:

1. Nupo prehranski prah, ki vsebuje vse, kar telo potrebuje za zdravo in učinkovito znižanje telesne teže, 
2. Dokazani učinki v več kot 50 kliničnih študij v obdobju 30 letne tradicije na Danskem; 
3. Sistem polj, ki omogoča nadzor nad vnosom kalorij v kombinaciji Nupo prehrane z normalno  hrano, ki jo je dovoljeno uživati poleg prehranskega prahu, tako vam ni potrebno reči “NE” hrani, ki ponavadi ni dovoljena v drugih dietah
4. Osebna svetovanja, kjer vas svetovalka vodi od začetka pa do vašega cilja, na vsakih 14 dni, izvede meritve s pomočjo telesnega analizatorja, načrt za znižanje telesne teže ter na samem svetovanju lahko degustirate vso Nupo prehrano.

ŠPELA GROŠELJ z Nupo za 16 KILOGRAMOV lažja
Špela Grošelj je v obdobju 4 mesecev s pomočjo Nupo prehrane v kombinaciji z normalno prehrano v nizko energijski dieti (1200 kcal) izgubila 16 kilogramov, 3 konfekcijske številke in kar 23 cm v obsegu pasu. 

“Z Nupom sem uspešno izgubila kilograme na zdrav in praktičen način, primeren za moj aktivni življenjski slog. Nupo izdelke imam tudi sedaj, ko vzdržujem telesno težo s seboj na faxu, v avtu, na koncertih in jih imam tako pri roki kadarkoli in kjerkoli. Poleg tega pa so produtki zelo okusni in zadovoljijo še takega sladkosnedca kot sem jaz.” 

Špela Grošelj 

 

14-dnevni začetni Nupo paketov za učinkovito hujšanje
Nupo 14-dnevni začetni paket je kombinacija raznolikih okusov Nupo Dietnih Shakov (napitkov) v prahu, Nupo Dietnih Juhic, Nupo nadomestil obroka v obliki ploščic, shakov (napitkov) v tetrapaku ter Nupo Snack barov za posladek zadovoljijo vaše brbončice, hkrati pa vas zaradi nizke kalorične vsebnosti in visoke vsebnosti sojinih in mlečnih beljakovin ter vlaknin, ki vam zagotavljajo sitost skozi dan, pripeljejo do občutnega znižanja telesne teže. Odločite se lahko za režim Nupo prehrane 6 porcij dnevno kot edini vir prehrane v zelo nizko energijski dieti (800 kcal) ali v nizko energijskih dietah (1200 kcal) v kombinaciji z ostalimi živili. Jedilnik za pravilno prehranjevanje z Nupo prehrano je priložen v paketu. 

Nupo Dietni Shake (napitkov) in Nupo Dietne Juhe so dietetična živila za posebne zdravstvene namene,za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti, ki se pripravljajo v Nupo shakerju z 2,5 dcl vode. S 6 porcijami dnevno zagotovite vašemu telesu vse kar potrebuje: vitamine, minerale in vlaknine, hkrati pa vam omogoča zdravo hujšanje brez stradanja in odrekanja, ki vas pripelje do znižanja telesne teže.

Nupo Shake v tetrapaku in Nupo ploščice so nadomestila za posamezni obrok hrane, vsebujejo okoli 200 kcal in so namenjeni nadomestilu enega glavnih obrokov (zajtrk, kosilo, večerja). Pripravljeni za takojšnje uživanje v tem današnjem hitrem življenjskem slogu. Nupo shake v tetrapaku na voljo v okusih bele kave, čokolade, banana/vanilija in granatno jabolko/borovnica. Nupo ploščice pa na voljo v okusih čokolade, karamele, lešnik in kokos.  

Nupo Snack Bar je hrustljav prigrizek, ki vsebuje sladke, z vitamini polne borovnice ali brusnice, ki zadovoljijo še tako velikega sladkosneda. Prigrizek poln vlaknin, sirotke ter kalcija iz pravega mleka, ki vsebuje le 99 kcal ni naveden na jedilniku, saj je namenjen, ko si enostavno zaželite nekaj sladkega in tako se lahko posladkate brez slabe vesti.

Komentarjev (0)

Komentar
Ime:

E-mail:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Ključne besede: nupo,
Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2019