Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Dostop k telesnemu ugodju

Dostop k telesnemu ugodju

Kako bi izgledalo, da vzameš vajeti življenja v svoje roke, se osvobodiš omejitev preteklosti, sprostiš večjo svobodo, večjo zavest in večje zavedanje svojih talentov, sposobnosti in kapacitet?

Trenutno so stvari….
Poooooočasne! Ali se stvari ne odvijajo tako hitro kot si želiš? Koliko ljudi s katerimi delaš lahko dela samo eno stvar naenkrat? Bi rad sprostil vse ustvarjalne možnosti,VSE talente in sposobnosti? Ali ljudje delajo probleme tam kjer jih ni? Ali ljudje ustvarjajo travme in tragedije okoli tebe? Ali to vpliva na tvoje telo? Kaj če bi bilo tvoje življenje, delo & telo polno radosti in ugodja?

Kaj je še možno?
Dostop k telesnemu ugodju zagotovi edinstvene storitve namenjene povečanju učinkovitosti in zavedanja, z uporabo tehnik in orodij Dostopa k energiji za spremembo. Dostop k telesnemu ugodju je nežna neinvazivna energetska tehnika z polaganjem rok. Edini pogoj je prostor za masažno mizo in pripravljenost sprejeti nekaj drugačnega. Dostop je nenavaden, neobičajen in resnično deluje. Rezultati so takojšnji in trajni.

Procesi Dostopa k telesnemu ugodju

‘BARS’
To je proces z pologanjem rok, kjer se nežno dotika 32 različnih točk na glavi. Ob tem se začnejo odklepati omejitve in sodbe v teh specifičnih točkah. Točke vsebujejo področja za moč, denar, kontrolo, zavedanje, telo, spolnost, staranje in več. Kaj če je možno izbrisati vse misli, občutke, čustva in pomisleke, ki so vklenjeni v vaše telo in vplivajo na vaše zdravje in dobro počutje. Ali bi vaše življenje izgledalo popolno drugače?

Telesni procesi (Bodywork)
Kaj če je lahko vaše telo neusahljiv vir radosti? Kaj če bi bili v popolnem sprejemanju svojega telesa Dostop ponuja veliko izbiro procesov, ki omogočijo telesu, da se sprosti, spočije in da se začne proces zdravljenja. Energetski procesi telesu omogočijo, da se odklenejo področja v njem, kjer ne deluje z svojo največjo zmogljivostjo.

Kaj če obstaja veličina utelešenja?
Kaj če gre za zabavo, ki jo lahko imaš s telesom?
Kaj če resnično obstaja drugačna možnost?
Kaj si pripravljen spremeniti?
Kaj si pripravljen sprejeti?
Kaj je še možno?

Kaj lahko pričakuješ od Dostopa k telesnemu ugodju?
• Vse – če si pripraljen sprejeti
• Več prisotnosti in zavedanja
• Več radosti v življenju
• Več prostora
• Več kreativnosti
• Več ugodja v telesu
• Več dopuščanja
• Več TEBE

Dostop je množica orodij in procesov, ki ti omogočijo, da si ustvarjaš življenje tako kot si ti želiš. Dostop je nekaj kar še nikoli nisi izkusil ali se učil.
Je zabaven, nenavaden in deluje!

Dostop naredi kvantni skok v svoji zmožnosti, da podpre spremembo v življenju kogarkoli in na kateremkoli področju, najsi bo to družina, delo, zveza, seks, denar, fizična ali čustvena travma, težave s telesno težo ali navade. Metode Dostopa se vedno spreminjajo in evolvirajo tako, da podprejo spremembe delov življenja, ki se ne prikažejo tako, kot veš, da bi bi se lahko ali bi se morali.

Z uporabo orodij Dostopa, lahko transformiramo svoje življenje, tako da se znebimo omejujočih prepričanj in misli, ki vplivajo na naš resnični izraz Dostop TI omogoči da premakneš karkoli v življenju in telesu, kar ti ne služi.Je hiter, efektiven in trajen.

Kako lahko gre še bolje?
Pri Dostopu gre za to, da ti omogoči, da veš, kar veš, in da si ti vir vsega, kar se ti v življenju dogaja.

“Največja moč je sposobnost spremembe, transformacije in izbire”

Za več informacij lahko pišete na naslov:
Tomaz.Zivko@gmail.com
GSM: 051 622 868 begin_of_the_skype_highlighting 051 622 868 end_of_the_skype_highlighting

Pozdrav,

Tomaž Živko

Komentarjev (0)

Komentar
Ime:

E-mail:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Ključne besede: Dostop, bars, bodywork,
Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2019