Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Politika zasebnosti

Obvestilo o varovanju osebnih podatkov

 

Vaša zasebnost nam veliko pomeni. Zato skrbno varujemo vse osebne podatke, ki jih delite z nami in vedno jasno povemo, na kakšen način obdelujemo vaše osebne podatke.

Podjetje Martis d.o.o. zbira in uporablja osebne podatke, ki nam jih posredujete. Osebni podatki se zbirajo za namen nemotene izvedbe naročil, komunikacijo s kupcem ter, če se kupec tako odloči, za pošiljanje obvestil in ponudb.Imate pravico, da se od novic in obvestil oziroma vabil na dogodke kadarkoli odjavite.

Osebne podatke bomo obdelovali tako dolgo, dokler ne bomo prejeli vaše zahteve za odjavo.

Upoštevaje določbe veljavne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov imate v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov zagotovljene naslednje pravice: pravico do dostopa do podatkov, pravico do izbrisa, pravico do popravka, pravico do omejitve obdelave, pravico do prenosljivosti in pravico do pritožbe nadzornemu organu.

Podjetje Martis d.o.o. se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih bo uporabilo za zgoraj navedene namene, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ.

 

Za več informacij se lahko obrnete na:

MARTIS d.o.o., Kidričeva ulica 12, 2342 RUŠE
GSM:+386 (0)40 848 075
Tel: +386 (0)2 662 1007
Fax: +386 (0)2 662 1008
Elektronska pošta: martis@siol.net

Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2019