Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Ji Džing - knjiga premen

Ji Džing - knjiga premen
Spletna cena:
16,05€
Dobavljivost: 2-3 dni
Pakiranje: 1 kom
Ocena: Ta artikel še ni ocenjen

Količina: Dodaj v košarico

Opis artikla

Knjiga premen ali "kitajska biblija" je sijajna zbirka modrih misli, predvsem pa živ orakelj, od katerega lahko zmeraj dobimo brezhiben nasvet. Knjigi so dodani trije kitajski novčiči za postavljanje vprašanj.
Je vodič ob življenjskih prelomnicah, potrpežljiv in vseveden učitelj, od katerega lahko zmeraj dobimo brezhiben nasvet.

POVEZANI ČLANKI:
Osmo čudo sveta

JI DžING ­ KNJIGA PREMEN
Brian Brownw Walker

Je tisočletja stara zelo modra knjiga, temeljno besedilo kitajske modrosti in filozofije. Če smo do Ji džinga iskreni, se z njim redno posvetujemo in živimo njegove nauke, uživamo največja življenjska bogastva: blagostanje, védenje in notranji mir. Knjiga premen ne govori v abstraktnih puhlicah, temveč nam naravnost svetuje, kaj storiti zdaj, v sedanji situaciji, da bi dosegli uspeh in dobro srečo. Prav zato je knjiga tako dinamično živa še danes, tisoče let in tisoče kilometrov od kraja njenega nastanka.
Ji džing ima izrazito realističen pogled na svet. Ne zavaja nas v mišljenje, da lahko enkrat za vselej izkoreninimo zlo v nas, v drugih in v svetu. Izhaja iz resnice, da ima vsak človek v značaju tako pozitivne kot negativne strani; uči nas, da se ravnamo po svojih višjih lastnostih, tako da nižji vzgibi ne vplivajo na naše misli in dejanja. Uči nas tudi, kako naj se pravilno odzivamo na negativne vplive od zunaj, da nam ne škodijo.
Da dobimo nasvet od Knjige premen, moramo biti odprti. K Ji džingu moramo pristopiti iskreno, opustiti sumničavost in nezaupanje v Neznano ter biti pripravljeni izprašati svoj značaj in ga popraviti, kadar nam je tako svetovano. Tedaj lahko tudi v najbolj težki ali brezizhodni situaciji pričakujemo dobro srečo, ki jo uživajo zvesti učenci Ji džinga.

Ocene - mnenja (0)

Komentar
Ime:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Priporočamo... (0)

Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2017