Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Zakon privlačnosti

Zakon privlačnosti
Spletna cena:
23,11€
Dobavljivost: 2-3 dni
Pakiranje: 1 kom
Ocena: Ta artikel še ni ocenjen

Količina: Dodaj v košarico

Opis artikla

Vse stvari, zaželene in nezaželene, v naše življenje privlači najmočnejši zakon v vesolju ­ zakon privlačnosti. Svetovna uspešnica vsebuje tudi praktične nasvete, na podlagi katerih lahko zaživimo življenje, kakor se nam zdi najboljše.

SPLETNE POVEZAVE:
Kratki filmi z Abrahamovimi sporočili

Zakon privlačnosti
Esther and Jerry Hicks

Svetovna uspešnica Zakon privlačnosti je naposled v vaših rokah. Knjiga, ki jo večinoma sestavljajo vprašanja in odgovori - vprašuje Jerry Hicks, odgovarja pa Abraham, kar je ime za skupino ljubečih bitij - nas seznanja z univerzalnimi zakoni in praktičnimi nasveti, na podlagi katerih lahko zaživimo življenje, kakor se nam zdi najboljše.
Knjiga, ki odgovarja na skoraj vsa vprašanja, ki se nam lahko porodijo v zvezi z nami samimi (Kako želim videti samega sebe? Ali pozornost, usmerjena k zdravniškim postopkom, privlači še več tega? Ali z mislimi v sanjah tudi ustvarjam? Ali ni sebično želeti si več radosti? Kako lahko pomagamo tistim, ki jim je hudo? Kako dobivam to, kar dobivam? Kaj je merilo našega uspeha?... ) je učbenik na podlagi Abrahamovega nauka, katerega osnovno sporočilo je, da vse stvari, želene in neželene, v naše življenje privlači najmočnejši zakon v vesolju - zakon privlačnosti, po katerem se vse enako medsebojno privlači.
Branje nam odkriva zakone, ki vladajo Vesolju. In nas pouči, kako jih lahko uporabimo v svoj prid. Na razumljiv način nam mehanizme življenja razloži tako, da končno razumemo, kar se dogaja v našem življenju in v življenju ljudi, s katerimi se družimo. Ta knjiga nam pomaga radostno biti, početi ali imeti, kar koli si želimo.
Glavno sporočilo knjige je: Prosite in to boste tudi dobili. Za kar prosite, to dobite. A obstaja še več od tega. Knjiga Zakon privlačnosti ne ponuja le nekaj uporabnih orodij, marveč tudi navodila, kako naj jih uporabimo.

Ocene - mnenja (0)

Komentar
Ime:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Priporočamo... (0)

Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2017