Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Kako zdrava je voda

Kako zdrava je voda
Spletna cena:
12,21€
Dobavljivost: 2-3 dni
Pakiranje: 1 kom
Ocena: Ta artikel še ni ocenjen

Količina: Dodaj v košarico

Opis artikla

Njeno sporočilo, zamotano v biološko znanost, nam odpira vrata v svet vedenja, da lahko z danes znanim biološkim opazovanjem poškodb v celicah že gledamo v bodočnost, ki nam jo določa kakovost vode.

POVEZANI ČLANKI:
Testno poročilo o učinku hydronica na vodovodno vodo

Kako zdrava je voda
Peter Firbas

Kako zdrava je voda je knjiga, ki bo pustila le malo ravnodušnih bralcev. Njeno sporočilo, zamotano v biološko znanost, nam odpira vrata v svet vedenja, da lahko z danes znanim biološkim opazovanjem poškodb v celicah navadne čebule že gledamo v bodočnost, ki nam jo v odvisnosti od okolja določa kakovost vode.
Knjiga je namenjena ozaveščanju in ponuja napotke, kako naj opazujemo in ocenjujemo kakovost najbolj dragocene snovi na Zemlji. Voda je življenju vse manj prijazna, njeno življenjsko silo razdirajo kemični in, kot avtor dokazuje v knjigi, tudi drugi vplivi.
Kemična preiskovanja vode ne morejo dati zanesljivega odgovora na vprašanje, kako zdrava je voda; vse težje in dražje je v njej najti na tisoče spojin in ocenjevati njihov posamični in med seboj delujoči vpliv na življenje. Razvoj koreninic čebule se ne meni za nobena bolj ali manj stroga družbena določila o kakovosti vode. Njihova rast kar naravnost pokaže v kako za življenje primerni vodi so zrasle. Pogled na celico, še bolj pa pregledovanje kromosomov v njej, pa daje že zelo natančno sliko o kakovosti vode oziroma kar odgovor na vprašanje, kako zdrava je voda. Knjiga je tudi vodnik za mlade raziskovalce v eko šolah. Ti lahko ob pomoči mentorjev sami ugotovijo, kako zdrava je voda, ki jo pregledujejo.

Ocene - mnenja (0)

Komentar
Ime:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Priporočamo... (0)

Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2018