Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Osupljiva moč čustev

Osupljiva moč čustev
Spletna cena:
23,11€
Dobavljivost: 2-3 dni
Pakiranje: 1 kom
Ocena: Ta artikel še ni ocenjen

Količina: Dodaj v košarico

Opis artikla

Tretja knjiga iz serije Abraham nam govori, da smo vibracijska bitja in da imamo šesti čut. Ilustrira nam ogromno moč naših čustev in ponuja odgovore na večino vprašanj in težav, ki se porajajo slehernemu med nami.

SPLETNE POVEZAVE:
Kratki filmi z Abrahamovimi sporočili

 

Osupljiva moč čustev
Esther in Jerry Hicks

To je tretja knjiga sporočil (v slovenščini sta že izšli knjigi Zakon privlačnosti in Prosite, dano vam je), ki jih Abraham, skupina modrih neutelešenih bitij, ob sodelovanju Esther in Jerryja Hicksa, posreduje nam, da vplivajo na nas in nas ganejo. V tej knjigi, ki govori o čustvih, nazorno prikazuje osupljivo moč čustev. Sporočila so napisana v jeziku, ki ga dobro razumemo in tako jih lahko takoj prenesemo v dejanja.
Knjiga nam pove, da smo vibracijska bitja in da imamo šesti čut; razlaga nam, kakšno moč ima vodstvo naših čustev in da življenje teče po naravnem ciklu.
V knjigi najdemo odgovore na večino vprašanj in težav, ki se porajajo slehernemu med nami. Naslovi nekaterih poglavij: Ne morem shujšati, Moji otroci se ves čas prepirajo in to me spravlja ob živce, Popolnoma neorganiziran sem, Moj bivši partner o meni širi laži, V službi nisem srečen, Odkar mi je umrl oče, ne najdem ravnovesja, Ne morem najti partnerke, Sredi ločitve sem in počutim se izgubljeno, Ljudje kradejo moje ustvarjalne ideje, Zapustil me je partner, Umrl mi je pes in hudo mi je, Najin sin je gej...
In ko boste iskali odgovore na te in številne druge misli, ki vas obremenjujejo, vam dvigajo krvni tlak in vam ne dajo spokoja, boste doumeli, da so naša navidezno trdna prepričanja le strnjena vrsta posameznih misli, ki smo jih mislili nekoč in jih mislimo še danes. Namen knjige je, da nas teh misli osvobodi in nam zagotovi svobodo. Daje nam informacije, ki jih lahko uporabimo takoj, da ustvarimo več vsega, kar si želimo, ali koristimo drugim.

Ocene - mnenja (0)

Komentar
Ime:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Priporočamo... (0)

Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2017