Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Denar in Zakon privlačnosti

Denar in Zakon privlačnosti
Spletna cena:
23,11€
Dobavljivost: 2-3 dni
Pakiranje: 1 kom
Ocena: Ta artikel še ni ocenjen

Količina: Dodaj v košarico

Opis artikla

Napotke, kaj in kako naj storimo, da bomo srečnejši, bolj zdravi in ne nazadnje tudi bolj bogati, nam v tej knjigi, že četrti iz serije »Abrahamov nauk«, nizata Esther in Jerry Hicks, ki sta najbolj znana po svojem prvencu Prosite, dano vam je.

Milijoni ljudi po vsem svetu segajo po njunih uspešnicah, katerih skupna osnova je zakon privlačnosti, ki je tudi izhodišče knjige Skrivnost.

POVEZANI ČLANKI:
Denar in privlačnost

SPLETNE POVEZAVE:
Kratki filmi z Abrahamovimi sporočili

Avtorja: Esther in Jerry Hicks
Prevedla: Nataša Martinčič
Založba: ARA založba
Obseg: 288 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Ko življenje ne gre tako, kot bi želeli, večina meni, da nam nekaj od zunaj preprečuje izboljšanje, saj se nihče namenoma ne oddaljuje od uspeha. Morda je prijetneje kriviti druge kot prevzeti odgovor­nost za nezaželene okoliščine; to povzroča zelo velike negativne posledice in je razlog za neuspeh. Med branjem knjige se bo vaše razmišljanje spremenilo in dobili boste moč, da naredite spre­membo. To pa je tudi namen, ki vam ga posreduje knjiga, oziroma Abraham …


Doseganje uspeha je nekaj, česar se lahko naučimo. Ni treba, da se rodimo v družino, ki že ve, kako služiti denar. Ni nam treba dobivati dobre ocene v šoli ali poznati prave ljudi, živeti v pravi državi, biti prave velikosti, barve, spola, vere … Moramo se samo naučiti nekaj enostavnih načel in jih dosledno uporabljati v praksi.


Avtorja knjige Esther in Jerry Hicks, ki pravzaprav le zapisujeta in za predstavitev ljudem urejata sporočila, ki jih posreduje Abra­ham, skupina modrih neutelešenih bitij, da vplivajo na nas, nas ganejo in vodijo, sta pripravila knjigo Denar in Zakon privlačnosti zato, da bi se naučili privlačiti bogastvo, zdravje in srečo.

Knjiga nas uči, da naj bi se v življenju počutili dobro in da je splošno dobro počutje za nas naravno. Uči nas, da je naše življenje vedno lahko še boljše ne glede na to, kako dobro se že počutimo, in da sta možnost in moč izboljšati svoje življenje v naših rokah. Nudi nam praktična filozofska orodja, ki z dosledno uporabo omogočajo bogato, zdravo in srečno življenje, ki je naša prirojena pravica.

Posebnost: knjiga oddaja energijo
Ilustracija na naslovnici te knjige nosi energijsko sporočilo. Zato priporočamo, da knjigo pred branjem za nekaj trenutkov ali pa tudi kako minuto vzamete med dlani, po možnosti tako, da sliko pokrijete z dlanjo leve roke, ki sprejema informacije.
Informacije prav tako prehajajo v nas, če je knjiga na mizi in na sliko položimo dlan leve roke. Pa tudi če nimamo namena brati, ob slabšem počutju položimo dlan na sliko na naslovnici in tako pridobimo energijo. In ni odveč, da damo knjigo, ko gremo spat, pod blazino.
Lahko se zgodi, da nam je energije, ki prihaja skozi naslovnico, preveč; slabo počutje, otrdelost, mrazenje, oblivanje z vročino … je lahko neprijetno. Tedaj »vzdržimo«, saj gre morda le za močnejši odziv. Če pa nam je le preveč neprijetno in traja, dlani nekaj časa ne polagamo na knjigo. Knjiga pod blazino deluje blagodejno, a nekaterim spanec lahko odžene.
Učinek delovanja lahko preverimo. Z radiestezijskimi instrumenti, z nihalom ali bajalico. In kineziološko.
Avtorica slike je Vesna Kravcar.

Ocene - mnenja (0)

Komentar
Ime:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Priporočamo... (0)

Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2017