Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Hrana za življenje

Hrana za življenje
Spletna cena:
20,08€
Dobavljivost: 2-3 dni
Pakiranje: 1 kom
Ocena: Ta artikel še ni ocenjen

Količina: Dodaj v košarico

Opis artikla

S spremenjenim načinom prehranjevanja lahko vplivate na svoje zdravstveno stanje.

Knjiga vsebuje poleg receptov tudi razumljivo razlago, zakaj in kako naj bi hranili svoje telo, da bi se lahko uprlo bolezni in jo premagalo.

POVEZANI ČLANKI:
Članek "Hrana za življenje"

S spremenjenim načinom prehranjevanja lahko vplivate na svoje zdravstveno stanje. Dramatične izkušnje mnogih ljudi, ki so se ob makrobiotični prehrani poslovili tudi od najtežjih bolezni, so narekovale, da je založba ARA uvrstila knjigo Hrana za življenje v svoj založniški program.

Avtorja Jadranka Boban Pejić in Zlatko Pejić sta svoje poldrugo desetletje dolgo delovanje na področju makrobiotike, ki se je začelo na inštitutu Kushi v Bostonu v ZDA, razvila na Hrvaškem; prav to, da vsak dan skrbita za makrobiotične obroke v zagrebški restavraciji, nas je navedlo, da slovenskim bralcem ponudimo prav njuno, na Hrvaškem že več kot petkrat ponatisnjeno knjigo.

Ni naključje, da se za makrobiotiko in njen način prehranjevanja največkrat odločijo ljudje z zdravstvenimi težavami, ki se s svojimi močmi zoperstavljajo boleznim srca in krvožilnega sistema, pa tudi raku. Številne zmage tudi slovenskih bolnikov so potrditev, da so imeli prav že Heraklit in Hipokrat, pa seveda tudi George Ohsawa, utemeljitelj sodobne makrobiotike.

V knjigi ni le zbirka receptov, marveč predvsem razumljiva razlaga, zakaj in kako naj bi hranili svoje telo, da bi se lahko bolezni uprlo in jo seveda tudi premagalo.

Ocene - mnenja (0)

Komentar
Ime:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Priporočamo... (0)

Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2017