Nastavitve piškotkov
Akcijska ponudba
 

Kako se znebimo očal

Kako se znebimo očal
Spletna cena:
22,10€
Dobavljivost: 2-3 dni
Pakiranje: 1 kom
Ocena: Ta artikel še ni ocenjen

Količina: Dodaj v košarico

Opis artikla

Knjiga govori o izboljšanju vida, a se poleg zunanjih vidikov, kot so vaje in prehrana, osredotoča tudi na notranje. Slab vid je namreč posledica našega odnosa do sveta; ko odpravimo temeljne vzroke motnje vida – zastarele vzorce in napetosti v zavesti – obnovimo tudi svoj vid.

Avtor: Martin Brofman
Prevod: Nataša Martinčič
Založba: ARA založba
Obseg: 200 strani
Format: 19,5 × 12,5 cm
Vezava: broširano

Avtor je prepričan, da vsem motnjam vida botruje določena umska naravnanost. Človekov vid je v resnici prispodoba za njegovo stanje zavesti; vaš način življenja je neposredno povezan s tem, kako vidite svet.

Znano je, da napetost v očesnih mišicah povzroča umska napetost, torej motnje vida izvirajo iz ravni zavesti.

Uspeh popravljanja vida pride, ko v svoji zavesti in načinu življenja naredimo spremembe, ki so potrebne, da zaživimo srečno. In zato velike uspehe izboljševanja vida pogosto spremljajo dramatične spremembe življenjskega sloga.

Knjiga temelji na notranjem procesu, ki se dogaja v zavesti, na globoki osebni preobrazbi, in nudi motivacijo, navdih in orodja za to preobrazbo; ponuja priložnost, da spremenimo način življenja in videnja. Zato v knjigi ni le poglavje z vajami, temveč je dobršen del knjige namenjen uporabi uma kot orodja za izboljšanje vida. Nauči nas, kako ustvarimo novo resničnost, kako razmišljamo pozitivno, nauči nas afirmacij, vizualizacij, metaprogramiranja, pa tudi, kako se pogovarjamo sami s seboj.

Knjiga je pravzaprav vodnik do življenja, ki si ga vedno želimo, življenja, v katerem smo srečni, sproščeni in vidimo jasno. Ko smo srečni in sproščeni, smo pod manjšim stresom in manj napeti. Ko stres in napetost zapustita zavest, zapustita tudi telo skupaj s kakršnimi koli simptomi slabega vida in povrnemo si ravnovesje na vseh ravneh.

Vredno je poskusiti, saj že najmanjši rezultat prinese ne le ostrejši vid, marveč tudi srečo.

Ocene - mnenja (0)

Komentar
Ime:


Napišite vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Priporočamo... (0)

Martis d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Zdrava.si © 2018